Svijet

STRAVIČNO! UBIO ŽENU, PA TIJELO BACIO U ŠIKARU! Skovao jezivu zavjeru da prikrije zločin, a užasnom objavom šokirao sve!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Muž je ubio ženu samo šest mjeseci nakon što su dobili ćerku uz pomoć vantjelesne oplodnje.

Izvor: Facebook/PrintScreen

Metju Fišer je ubio Abi Fišer (29), samo šest mjeseci nakon što je rodila njihovu ćerku putem vantjelesne oplodnje. Zatim je skovao jezivu zavjeru kako bi prikrio svoj zločin tako što je prijavio nestanak učiteljice u osnovnoj školi, a 29-godišnjak je čak napisao očajničku molbu na Fejsbuku da se "pronađe" Abi.

Fišer je napisao: "Da li je neko vidio Abi? Ako jeste, molim vas da mi kažete ili da je pozovete da mi da prsten".

U stvarnosti, Fišer je bacio tijelo svoje žene u šikaru 15 kilometara od njihove kuće u Кaslfordu, gdje se igrao kao dijete. Abi je nađena 11. jula, tri dana nakon što je poslednji put viđena živa kako izlazi iz porodične kuće. Fišer je osuđen na doživotni zatvor nakon što se prethodno izjasnio krivim za ubistvo.

Izricajući kaznu, sudija je rekao: "Ubio si svoju ženu, ženu koju si volio. Ostavio si svoju ćerku bez ijednog roditelja koji bi brinuli o njoj. Svojim postupcima oduzeo si jedan život, a živote mnogih drugih ostavio u ruševinama".

Abiina mama Andrea Ričardson suočila se sa ubicom svoje ćerke na sudu dok je davala izjavu.

"Odvukao si moju ćerkicu kroz šikaru i bacio je u šumu gdje si se igrao kao dijete. Bilo je stotine policajaca koji su tražili Abi, a nastavnici iz njene škole pretraživali su polja, koristeći osvetljenje sa svojih mobilnih telefona. Svi su se očajnički nadali da će pronaći moju ćerku, a ti si znao da je mrtva i samo si ćutao", rekla je.

Sudu je rečeno da su se svađe u braku para povećale nakon rođenja njihove ćerke. Abi je tragično guglala "zašto me moj muž mrzi?" i "da li je bračno savjetovanje pokriveno zdravstvenim osiguranjem" u danima prije njenog ubistva.