Svijet

MISTERIJA PUTINOVE "CRNE RUKE", DRAMATIČNE PROMJENE KOD ŠEFA KREMLJA: Ovo bi moglo zaustaviti rat, zna da će umrijeti!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Bivši načelnik britanskog štaba odbrane, lord Denat, sugeriše da Putin nije dobrog zdravlja.

Izvor: Profimedia

Vladimir Putin možda sada pati od "uznapredovalog oblika raka" i njegov izgled odaje znakove, pokazuju obavještajni izvještaji.

Bivši načelnik britanskog štaba odbrane, lord Denat, sugerisao je da šef Kremlja možda pati od ozbiljne bolesti nakon što su posmatrači uočili čudne tragove i promjene u boji ruku ruskog predsjednika - uz neke primjedbe da sada izgledaju kao da su pocrnjele.

Lord Denat je rekao za Skaj njuz: "Razgovarali smo prije nekoliko mjeseci o tome koliko je Vladimir Putin bio zdrav. Zainteresovani posmatrači sada primjećuju da mu ruke izgledaju prilično crne na vrhu, što je znak da se injekcije ubrizgavaju kada drugi djelovi tijela ne mogu da prime injekcije. Zanimljivo je to primijetiti i samo gledati da li je u formi i dobro kao što bi želio da prikaže, to je zanimljivo područje na koje treba obratiti pažnju", rekao je Denat.

Uprkos tvrdnjama Kremlja da je Putin dobrog zdravlja, dugo se sumnja da boluje od bolesti poput raka ili Parkinsonove bolesti.

Prethodni izvještaji takođe su sugerisali da je vođa imao 'četiri znaka' na rukama, što sugeriše da je bio na bolničkom liječenju. I dok neki možda spekulišu da bi Putinovo pogoršanje zdravlja moglo ubrzati put ka miru u Ukrajini, neki stručnjaci vjeruju da će to imati suprotan efekat.

Ranije ovog mjeseca, politikolog i bivši profesor na moskovskom Institutu za međunarodne odnose, Valerij Solovej, upozorio je da vjeruje u glasine da Putin umire - i rekao da je ruski lider "veoma lošeg psihičkog zdravlja“

"Predsjednik nije u stanju da adekvatno procijeni situaciju i donese ispravne odluke. On zna da će umrijeti za određeno vrijeme i postavlja se pitanje kako je moguće da svijet opstane bez njega?", naveo je Solovej.