JEZIVA PRIČA!

ĆERKA ORGANIZOVALA UBISTVO ZBOG GOLIH SLIKA SVOJE MAJKE! Policija otkrila JEZIV poziv...

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Mahek Bukari (23), "TikTok" zvezda, optužena je da je organizovala ubistvo Sakiba Huseina (21) zbog njegovih navodnih planova da objavi osvetničku po*nografiju sa njenom majkom!

Izvor: Instagram/maybvlogs

Mahek Bukari (23) je mlada britanska "TikTok" zvijezda i ona je optužena da je prijetila i organizovala ubistvo Sakiba Huseina (21) jer je on navodno prijetio da će objaviti osvetničku po*nografiju sa njenom majkom Ansrin, piše britanski "Miror". Sakib je stradao sa svojim prijateljem Mohamedom Ijazudinom (21) u saobraćajnoj nesreći. Ta saobraćajna nesreća nije bila kao i svaka druga - njih dvojicu su jurili maskirani napadači koji su ih kolima izgurali sa puta, a oni su se zakucali u drvo i poginuli na licu mjesta jer se njihov automobil zapalio 11. februara 2022. godine.

Sakib je želeo da pošalje mužu i sinu od Ansrin eksplicitne fotografije, a ćerka Sakib je to saznala i navodno je želela da zaštiti svoju porodicu, ali i svoj javni imidž jer je ona "TikTok" zvijezda u Velikoj Britaniji. Sakib je navodno ucijenio njenu majku sa 3.000 funti kako ne bi objavio njene eksplicitne fotografije i video snimke.

Pogledajte ko je "TikTok" zvezda Mahek Bukari

Istragom je utvrđeno da je Mahek angažovala čak petoricu muškaraca sa namjerom da ozbiljno zaprijeti Sakibu. Navodno im je rekla sledeće: "Neće znati šta ga je snašlo".

Sakib je u toku bjekstva nazvao policiju i rekao da ga nepoznati muškarci jure i da će ga izgurati sa puta. Policiji je rekao da ga jure i da će nastradati, a onda se u jednom trenutku čulo vrištanje, a potom i eksplozija. Optuženi su Mahek Bukari, njena majka Ansrin, Ris Džamal (22), Rekan Karvan (28), Mohamed Patel (20), Sanat Gulamustafa (22) i Amer Džamal (27).

Vrhovni tužilac u lesterskom Kraljevskom sudu, Kolingvud Tompson, je rekao da se ovde radi o "strasti, opsesiji, bijesu, pokušaju iznude i ubistvu". Otkrio je da je ključan telefonski poziv policiji koji je obavio Sakib u toku bjekstva.

"Ovo nije incident, on je znao šta će mu se dogoditi", naveo je tužilac Tompson.

Otkrivene su i poruke na Vacapu u kojima je Mahek tješila svoju majku Ansrin jer je Sakib navodno uznemiravao Ansrin. Mahek je rekla svojoj majci da će se ona pobrinuti za to i da "Sakib neće znati šta ga je snašlo".

Sakib je navodno prijetio sve vrijeme Ansrin. Rekao joj je jednom prilikom u poruci da je ona svjesna za šta sve je on sposoban. Mahek je "morala" da reaguje tako što će ozbiljno povrijediti Sakiba, ili da ga ubije. Tužilaštvo je ovo utvrdilo, i upitalo je Mahek zašto se nije obratila državnim organima. Ona, kao i ostali osumnjičeni i uhapšeni, su se izjasnili da nisu krivi za ovo ubistvo. Suđenje se nastavlja.