Svijet

MONSTRUM SNIMAO ŽENU DOK IMA ODNOSE SA PSOM! U zatvoru imao jeziv doček, procurile bolesne poruke, htio da siluje djecu!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Kirjan Parkinson je prebijen u zatvoru nakon što je pokušao da ima intimni odnos sa maloljetnikom, a kasnije je utvrđeno istragom da je sa suprugom razmjenjiivao poruke o silovanju djece!

Izvor: Facebook/PrintScreen

Kirjan Parkinson je u zatvoru dvije i po godine zbog sek*ualnog zlostavljanja jednog maloljetnog lica i zbog snimanja svoje žene koja je imala intimni odnos sa njihovim psom. Kasnije je razgovarao sa svojom ženom Meri Parkinson o silovanju djece i kada su to saznali drugi zatvorenici nakon sprovedene policijske istrage, oni su ga prebili čim je stigao u zatvor. Kirjan Parkinson je obmanjivao maloljetnog dječaka i pred njim se go zadovoljavao. Policija je kasnije u istrazi pronašla i niz gore pomenutih jezivih poruka sa njegovom suprugom.

U njegovom telefonu su čak pronađeni brojni snimci u kojima se vide razne žene koje imaju intimne odnose sa životinjama. On je djetetu čak nudio novac kako bi maloljetno lice imalo sek*ualne odnose sa njim, piše "Dejli Star". Njega je Kraljevski sud u Liverpulu proglasio krivim jer je podsticao dijete na sek*ualnu aktivnost. Priznao je i tri tačke optužnice za posjedovanje ekstremnih por*ografskih slika i osuđen je na dvije i po godine zatvorske kazne.