Svijet

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! ERDOGAN POMAŽE PUTINU DA HODA: Drži ga sve vrijeme, ne može sam, pogledajte VIDEO

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Na snimku se vidi kako turski predsjednik pridržava Vladimira Putina koji navodno, ima problema sa kretanjem.

Izvor: Profimedia

Na društvenim medijima se pojavio snimak gdje su u centru pažnje ruski predsjednik Vladimir Putin i turski lider Redžep Tajip Erdogan.  Na snimku se vidi kako Erdogan i Putin hodaju kroz dvoranu, a Erdogan za to vrijeme drži Putina pod ruku.

Kako se može vidjeti na snimku, djeluje kao da Erdogan pridržava Putina i pomaže mu da hoda.  Dok su hodali, kako se pretpostavlja na naredni sastanak, lideri su razgovarali, a Putin nije pomjerao ruku za koju ga je držao Erdogan.

Dvojica predsjednika borave u Uzbekistanu na samitu Šangajske organizacije za saradnju u gradu Samarkandu. Mišljenja ljudi u komentarima ispod videa su bila podijeljena. Neki smatraju da Putin ne izgleda baš najbolje i da mu je zdravlje ugroženo. Sa druge strane ima i onih koji u ovome ne vidi ništa neobično već samo znak prijateljstva dvojice lidera.

Kao i mnogo puta dosad, i ovaj video je ponovo podgrijao priče o Putinovom zdravlju. Mnogi su tokom proteklih mjeseci spekulisali da ruski lider i nije baš najbolje, što se navodno da i vidjeti na njemu. Postojala su i govorkanja da ima Parkinsonovu bolest, pa čak i rak, ali ništa od toga nikada nije potvrđeno.