Svijet

ŠOK ISPOVJEST! ISPLIVALA ISTINA O ORGIJAMA HJUA HEFNERA: Djevojke u Plejboj vilu ulazile svježe, a izlazile ISCRPLJENE!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Holi Medison i Bridžit Markvard su zvanično bile djevojke Hjua Hefnera koje su živjele sa njim u Plejboj vili, a sada su riješile da otkriju šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

Izvor: Peter Brooker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dvije bivše zečice Plejboja otkrile su uznemirujuće detalje o tome šta se događalo tokom njihovog boravka u kući Hjua Hefnera. Holi Medison i Bridžit Markvard su bile djevojke pokojnog mogula Hju Hefnera i smatrane su za "glavne djevojke“, pored Kendre Vilkinson.

Isplivala su iznenađujuća nova otkrića o Plejboj vili i šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u dokumentarcu A&E od 10 djelova, "Tajne Plejboja“, koji je emitovan početkom ove godine.

Ali tokom pojavljivanja u podkastu "Đusi Skup“ u utorak, dvije bivše zečice su detaljno objasnile koliko su bile pod pritiskom da imaju nezaštićene odnose sa Hefnerom. Jedna uspomena koja je Bridžet veoma pogodila jeste njeno učešće prvi put u orgijama u vili, koju je inače planirala samo da gleda - bez učešća u njoj.

"Još uvijek sam samo htjela da gledam, a onda je jedna od drugih zečica rekla: 'Zar nećeš ići?' Bilo je kao, 'Moraš da odeš.' A ja sam rekla kao, 'Radije ne bih.' A ona kaže: 'Pa, onda vjerovatno te neće pozvati opet',” prisjeća se Markvard, koja je imala 28 godina kada se uselila u vilu.

"Tada sam sebi rekla, 'OK'. I vidjela sam šta svi drugi rade, tako da sam znala da će ovo trajati 10 sekundi. Mislim, definitivno ne više od jednog minuta", rekla je Bridžet.

Bivša Plaiboieva zečica je rekla da, iako je aktivno pokušavala da "blokira“ iskustvo iz svog pamćenja, sjeća se da je "pokušavala da to uradi što je prije moguće i da završi sa tim“.

"Svi smo bile u istoj situaciji, želite da uradite šta se očekuje i završite. U okviru osoblja je bio doktor, tako da se nadate se da će svi biti testirani prije orgija i da su svi - kažem ovo pod navodnicima, "monogamni“ prema tom odnosu, ali ne znate. Ako dolaze nove djevojke, kojih je često bilo, samo sam željela da budem prva i da završim. I osjećala sam se kao da je to najčistiji način", naglasila je ona.

Serija "Tajne Plejboja" od deset delova razotkrila je nekada uglednog mogula i vlasnika Plejboja i otkrila ružne istine o čovjeku koji je izgradio svoje seksualno carstvo na leđima ranjivih žena. Dokumentarac je iznio šokantne optužbe o kultnom hedonizmu koji je okruživao Hefnera i navodno uključivao drogu, orgije, seksualne napade - pa čak i bestijalnost.

"Svi smo bili na neki način zaluđeni i očekivali smo da mislimo o Hefu kao o nekom stvarno dobrom momku. Počeli ste da se osjećate kao: ’Oh, željeli ste da vjerujete da on nije ono što govore u medijima – on je samo fin čovjek’‌”, rekla je zečica.

"Bio je predator", rekla je za Post Hefnerova bivša djevojka Sondra Teodor (65). "Gledala sam ga i njegovu igru. I gledala sam mnoge djevojke kako prolaze kroz kapije Plejboj vile koje su dolazile svježe, a izlaze umorne i iscrpljene.”

Tagovi