Svijet

HOROR SNIMAK! AVION "ODUVAO" ŽENU KOD PISTE: Turisti u Grčkoj htjeli da snimaju polijetanje - situacija izmakla kontroli

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Uprkos svakodnevnim upozorenjima vlasti turisti koji su došli na Skijatos stalno prilaze avionskoj pisti.

Izvor: YouTube/Screenshot/ SKIATHOS LIFE

Grčko ostrvo Skijatos poznato je po raznim turističkim atrakcijama koje privlače ljude iz cijelog svijeta, ali i Srbe. Ipak, brojni turisti žele da posmatraju kako avioni polijeću sa aerodroma, što je umalo jednoj Engleskinji došlo glave. Na snimku koji su objavili lokalni mediji, vidi se turistkinja (61) koja je željela da fotografiše polijetanje aviona, ali ju je jačina potisnutog vazduga bacila u more.

Ona je stajala samo nekoliko metara od zida i piste, a kada je avion polijetao, čak je podigla i ruke. Međutim, tada je samo odletjela unazad ka moru. Ljekari lokalnog Doma zdravlja konstatovali su da je zadobila teške povrede glave, karlice i modrice na desnom ramenu i lijevom zglobu, a žena je čamcem odvezena u bolnicu u Volosu, najbližem gradu na kopnu.

Saopšteno je da ovo nije prvi put da su se dešile ovakve situacije. Međunarodni aerodrom u Skijatosu Aleksandros Papadijamantis poznat je po niskim slijetanjima i izuzetno je popularna destinacija za sve koji žele da posmatraju polijetanje ili slijetanje iako je to zabranjeno.

Pogledajte kako je avion "oduvao" ženu u more:

Avion uduvao ženu u more na Skijatosu
Izvor: YouTube/Printscreen/ SKIATHOS LIFE

Tagovi