Nevjerovatno

MOLE JE DA SE VRATI I ZAUSTAVI RAT! Putinova ljubavnica ujedinila svijet u 1 ZAHTJEVU: Izručite Evu Braun!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Alina Kabajeva, koju javnost godinama prepoznaje kao ljubavnicu Vladimira Putina, trenutno se prema navodima američkih novina "Page 6" nalazi u Švajcarskoj gdje uživa u luksuznom rezortu sa svojom djecom, daleko od sankcija.

Izvor: Kurir

Alina, gimnastičarka koja je osvojila zlatnu medalju na olimpijskim igrama, uspjela je da ujedini zaraćene narode Rusije i Ukrajine, a njima se priključio i bjeloruski narod u jednom zahtjevu. Naime, ovi narodi pisali su molbu vladi Švajcarske da izruče Kabejevu u Rusiju, gdje joj je i mjesto.

"Mi, građani Rusije, Bjelorusije i Ukrajine, koja trenutno trpi ogromnu patnju, ujedinjujemo se u obraćanju vlastima Švajcarske. Javnost je saznala da je Alina Kabajeva pobjegla od sankcija u vašu zemlju. Ona je ljubavnica diktatora i ratnog zločinca koji je napao Ukrajinu", stoji u peticiji koju je do sada potpisalo više od 55.000 ljudi.

"Vrijeme je da se Eva Braun vrati svom vođi. Alina nije samo žena čije je ime ukaljano zbog asocijacije s ruskim diktatorom, ona je i jedan od inicijatora ruskog 'zakona nitkova', koji je spriječio hiljade ruskih siročića mogućnosti da budu usvojeni u inostranstvu. Vi sada dozvoljavate da se ona i njena djeca kriju u vašoj zemlji"; dodaje se u objašnjenju peticije.

 Alina, koju trenutno nazivaju i Evom Braun, po čuvenoj Hitlerovoj ženi, trenutno se skriva sa svojom djecom, a kako prenosi "Page 6", njene drugarice je mole da se vrate u Rusiju jer su sigurne da bi ona mogla da nagovori Putina da zaustavi rat u Ukrajini.

"Putin trenutno ne sluša nikoga, možda bi poslušao nju"; rekao je izvor za "Page 6".

Sa druge strane, kako prenosi ovaj američki list, Alina misli da ne bi mogla da dopre do Putina:

"Vladimir ima nekoliko krugova obezbjeđenja oko sebe, ne bi mogla ni da dođe do njega, a sve i da uspije nekako, ne vjeruje da bi je poslušao".

Alina se navodno i plaši Putinove reakcije na direktan sukob koji bi takva tema izazvala, a narodi pomenuta tri naroda sve su oštriji u obraćanu Švajcarskoj vladi, koja tvrdi da nema podatke da se Putinova ljubavnica krije u njihovoj zemlji:

"Prvi put u modernoj istoriji ste prekršili svoju političku neutralnost tako što ste stavili sankcije Rusiji i sada dozvoljavate njegovoj ljubavnici da se krije u vašoj zemlji? Vrijeme je da se Eva Braun ponovo spoji sa svojim Hitlerom!"