Svijet

NASMRT ZADAVIO SVOJU BAKU, PA IMAO SE*S SA NJENIM LEŠOM! Prije gnusnog čina tukao je vazom po glavi - sve PRIZNAO

Autor Andrijana Delibašić Izvor mondo.rs

Miler je kasnije potvrdio da je imao seks sa lešom svoje bake nakon što je ona umrla.

Izvor: Facebook/Phyllis Grant

Izopačeni ubica, Donovan Miler, je nasmrt zadavio svoju baku prije nego što je imao seks sa njenim lešom, saopštio je danas sud. On je davio 76-godišnju Filis Grant i tukao je vazom po glavi u njenoj kući u ulici Kent, Plejstou, u istočnom Londonu.

31-godišnji ubica je posle toga imao seks sa njenim tijelom, prije nego što je bolničarima priznao svoj užasan čin, rekavši im da ju je silovao. Filis Grant je redovno posećivala crkvu, a komšije su je opisale kao "ljupku" ženu. Malo prije njenog ubistva u martu prošle godine, otpuštena je iz bolnice nakon što se oporavila od korona virusa.

Komšije su čule kada je policija stigla na adresu gospođe Grant posle 22 sata 25. marta prošle godine nakon što je Miler pozvao policiju rekavši da je ubio svoju baku. U noći hapšenja rekao je bolničaru: "Silovao sam je i juče i danas". Miler je kasnije potvrdio da je imao seks sa lešom svoje bake nakon što je ona umrla.

Takođe je rekao policiji da je zavisnik od kokaina, ali da nema problema sa mentalnim zdravljem. On je priznao ubistvo iz nehata i seks sa lešom. Miler će biti osuđen sledećeg meseca.

Odlagajući kaznu za 28. mart dok se pripremaju dalji psihijatrijski izveštaji, sudija je Miler je rekao: "Činjenica da ste danas priznali krivicu, sudija za izricanje kazne će to uzeti u obzir".

Tagovi