Svijet

PEDOFILSKI SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAMU! Uhapšen producent, KUPIO djevojčicu (9) pa je dresirao da mu bude seks ROBINJA 

Autor Jovana Raičević

Producent jutarnjeg programa američke televizije uhapšen je po nalogu koji je izdao FBI. Kupovao je djevojčice od roditelja da bi ih trenirao da budu submisivne.

Izvor: Shutterstock/HTWE

Producent jutarnjeg programa televizije Si-En-En (CNN) uhapšen je nakon što je otkriveno da je imao razređenu "šemu" u kojoj je pokušavao da nagovara roditelje da mu podvode maloljetne djevojčice.

Američki FBI uhapsio je Džona Grifina (44) i optužio ga po tri tačke optužnice za podsticanje maloljetnih lica na nezakonite seksualne aktivnosti.

Grifin je, po optužnici, preko servisa za slanje instant poruka kontaktirao roditelje i ubjeđivao ih da mu "predaju kćerke kako bi ih trenirao da budu seksualno submisivne", odnosno da učestvuju u sado-mazohističkim odnosima s njim.

U jednom incidentu opisanom u optužnici, Grifin je majci iz Nevade poslao 3.000 dolara kako bi avionom došla s kćerkom kod njega u Konektikat. Tamo je dijete primorao na nezakonitu seksualnu aktivnost.

Grifin je na Si-En-Enu radio osam godina, saopštila je ta televizija.

"Duboko su uznemirujuće optužbe protiv producenta, a on je suspendovan sa posla do okončanja istrage", saopštila je ta televizijska kuća.

Ukoliko bude bio osuđen, Grifin se suočava sa zatvorskom kaznom od minimalno deset godina, a postoji opcija i da dobije doživotnu zbog pedofilije.

Tagovi