Svijet

SA LJUBAVNICOM OTIŠAO NA TAJNI PUT, PA OBOJE NESTALI! Policija našla SPALJEN auto, prvi put se oglasila i supruga!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Nakon nestanka ljubavnika U Australiji, gospođa Hil je saznala da njen suprug ima aferu dugu cijelu deceniju.

Izvor: VICTORIA POLICE

Rasel Hil (74) i Kerol Klej (73) su nestali u martu prošle godine tokom kampovanja, a ovo bi bio još jedan u nizu redovnih slučajeva kojima se bavi australijska policija da nisu u pitanju ljubavnici. Nakon skoro dvije godine od misteiozng nestanka oglasila se i gospođa Hil, Raselova zakonita žena.

 Robi Hil se oglasila nakon hapšenja pilota Gregorija Lina (55) kojeg je policija povezala sa plavim četvorotočkašem, jednim od elemenata misterije nestanka gospodina Hila i njegove ljubavnice.

Gospođa Hil je rekla da jveruje da će sada napokon, nakon Linovog hapšenja, možda doći do istine. Nada se da će se kockice složiti i da će njena porodica napokon saznati pravu istinu.

Nakon nestanka ljubavnika, gospođa Hil je saznala da njen suprug ima aferu dugu cijelu deceniju i da se njegovi česti odlasci na kampovanje mogu povezati sa tim.

Komšije porodice Hil su šokirane i kažu da znaju da je Rasel voleo da kampuje, ali da je to jedna divna porodica, te zbog toga niko ne može da vjeruje da je gospodin Hil imao aferu, a kamo li da je ona toliko dugo trajala.

Sam nestanak Rasela Hila i Kerol Klej je sam po sebi nosio veo misterije. Kamperi su zatekli njihov šator gotovo potpuno uništen od plamena vatre. Automobil gospodina Hila je bio spaljen, a od samog starta se vjeruje da su bili napadnuti. Ipak, nema nikakvih tragova koji vode do eventualnog pronalaženja njihovih tijela.

Postoji još nekoliko misterija vezanih za ovaj slučaj. U blizini Raselovog i Kerolinog kamp šatora je bila napuštena prikolica koja je mogla da se nakači na nekog težeg četvorotočkaša. Za 20 meseci istrage nje nađeno kom vozilu ili licu propada ova prikolica. Takođe tragovi su vodili do obližnjeg puta gde je snimljeno i misteriozno plavo vozilo, koje je sada povezano sa Gregorijem Linom.

Istražitelji nemaju odgovore na mnoga pitanja, a Australija ne pamti ovakav slučaj.

Tagovi