Politika

KABINET MINISTARSTVA PROSVJETE ŠEHOVIĆU: NEMA RIJEČI U KAKVOM STE STANJU OSTAVILI OBRAZOVNE USTANOVE, ISTINA OSLOBAĐA!

Autor Jovana Raičević

"Gospodine Šehoviću, višedecenijsko služenje prodavačima magle u kojem ste voljno učestvovali, danas u 21. vijeku, daje svoj danak", saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta (MPNKS).

Izvor: Skupština Crne Gore/ youtube/screenshot

Reakcija iz ovog resora uslijedila je nakon što su iz Socijaldemorkata kazali da “iskreno žale što imamo ovakvu ministarku prosvjete”.

“Istina oslobađa! Kako onog ko je izrekao laž, tako i onog ko je njena žrtva. Onome ko je laž izrekao, istina daje mogućnost da se pokaje, da očisti savjest. Žrtvi laži, istina daje satisfakciju i mogućnost da do istine dođe”, poručeno je iz MPNKS.

 Gospodine Šehoviću, poručuju iz resora, višedecenijsko služenje “prodavačima magle u kojem ste voljno učestvovali, danas u 21. vijeku, daje svoj danak”.

“Trideset godina, kojima ste hodili širom zatvorenih očiju, ugledalo je svjetlost dana. Nekada nedostaju riječi da se opiše u kakvom stanju su ostavljene vaspitno-obrazovne ustanove za koje nijeste imali ni sluha ni interesa. Zato građanima Crne Gore i Vama nudimo slike koje govore same za sebe”, navedeno je u reagovanju.

Izvor: Vlada Crne Gore

Da istina otvara oči je činjenica, kažu iz Ministarstva, i danas Vam nudimo šansu da se pogledate u ogledalo i vidite ružno lice Vašeg rada.

Izvor: Vlada Crne Gore

“Ponudili bismo Vam saradnju, ali kako? Nije prošlo puno vremena kako ste svoje partijske kolege prodali za šaku srebrenjaka. Judin poljubac još peče žrtve izdaje. Zato smo čvrsto odlučili da krenemo novim putem, putem reforme, obnove i poljuljanog povjerenja, a na šta smo se obavezali građanima 30. avgusta 2020. godine”, naglašava se u saopštenju.

Iz tog resora, priložili su fotografije iz vrtića u Ulcinju, kao i fotografije iz osnovnih škola u Nikšiću i Pljevljima.