Politika

MEDOJEVIĆ: PROTESTE NA CETINJU PLATIO SOROŠ, DEMONSTRACIJE ORGANIZOVANE PO MODELU ANTIFE

Autor Jovana Raičević

"Proteste na Cetinju na dan ustoličenja mitropolita Joanikija platio je američki milijarder i liberalni aktivista Džordž Soroš", kazao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

 Kako je napisao na svom Fejsbuk profilu, protesti su organizovani po modelu ANTIFE, za koju kaže da je teroristička ljevičarska organizacija Globalne duboke države.

"Gume,molotovljevi kokteli, autonomna radio veza, isturanje žena, gas maske, suzavac, marame preko lica, kapuljače i nepoznati organizatori. Očigledno je da je DPS preko svojih veza u neokominterni i globalističkim ekstremnim ljevičarskim krugovima, angažovao instruktore ANTIFE. Istraga bi morala ići u tom pravcu kad je i nabavka suzavaca, dimnih šok bombi i specijalne opreme koju su koristili demonstranti, a koja nije iz redovnog arsenala naše policije i vojske. Poznato je da globalni bankarski fasisti izdašno finansiraji ovu teroristicku organizaciju", kazao je on.

Jedan od lidera DF-a tvrdi i da ANB nije profesionalno odradio svoj posao i ispratio aktivnosti ANTIFE u Crnoj Gori.

"Radi se o veoma opasnoj ekstremističkoj ljevičarskoj organiziciji specijalizovanoj za ulične gerilske akcije, nasilje i terorom po gradovima. Dobro su obučeni, opremljeni specijalizovanom opremom i dobro plaćeni od strane Soroša i ostalih globalnih bankara duboke države.

ANB je morao da pravovremeno registruje dolazak instruktora ANTIFE, njihove veze sa DPS- om kontakte na terenu, kampove za obuku i da sazna njihove planove oko protesta na Cetinju. Očigledno je da je zavjera duboko zahvatila čitav bezbjednosni sektor i da DPS i dalje ima svoje ljude na važnim pozicijama koji opstruiraju akcije bezbjednosnih službi i vlade i izvršavaju naloge Mila Đukanovića, Veselina Veljovića i ostalih.

Očigledno je da se DPS opredijelio za ekstremističko djelovanje i da je za te potrebe obučio i pripremio jedna manji broj ljudi. Jasno je da se DPS suočio sa gubitkom podrške birača i da je prešao na esktremizam i terorizam. DPS sada želi da do svojih političkih ciljeva dođe nasiljem, što ga svrstava u nelegalne i belegitimne političke organizacije koje, u skladu sa Ustavom i zakonima, treba zabraniti. Globalni ljevičarski terorizam je preko DPS stigao i u Crnu Goru", zaključio je Medojević.