Politika

Nikolić: Mujović duže glasao DPS od mene, učestvovao u jednom od štabova uoči prethodnih izbora

Autor Milica Mrvaljević

Nikolić navodi da Mujović nije bio samo glasač te partije, već i dugogodišnji aktivista tokom izbornih kampanja.

Izvor: DPS

Portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić je saopštio da je ministar energetike Saša Mujović, koji je sinoć kazao da će biti kandidat za gradonačelnikca Podgorice ispred koalicije "Još jače-prof. dr Saša Mujović", a koju čine Pokret Evropa sad i Demokrate, danas "slagao javnost" kazavši da nikad nije glasao niti da je bio dio DPS-a.

Izvor: DPS

Nikolić navodi da Mujović nije bio samo glasač te partije, već i dugogodišnji aktivista tokom izbornih kampanja.

On je dostavio fotografiju koja je, kako navodi, nastala na jednom od štabova održanih uoči lokalnih izbora u Podgorici 2022. godine.

"Ukoliko Mujović nastavi da laže, obavijestiću crnogorsku javnost i o tome kakva vrsta štaba je u pitanju, ko ga je vodio, gdje su održavani sastanci i kakav je konkretan doprinos Mujovića bio izbornom rezultatu koalicije 'Svi za naš grad!'", dodao je.

Nikolić kaže i da Mujović ima "duži glasački staž" kada je u pitanju Demokratska partija socijalista od njega.

"Ja sam biračko pravo prvi put iskoristio 2012. godine sticanjem punoljetstva, a Mujović još od ranih 2000-ih aktivno i sa strašću glasa DPS. Finalno, tužno je posmatrati dekana Elektrotehničkog fakulteta kako na ovaj način prlja besprekornu biografiju i srozava svoj ugled u javnosti. Saša, sačuvaj barem malo integriteta i prestani da potpisuješ saopštenja koja ti uvaljuju i da slušaš komunikacione savjete Demokrata. Možeš ti i bolje od toga", zaključio je Nikolić.