Politika

ALBANSKI FORUM I DUA ĆE ZAJEDNO NASTUPITI NA LOKALNIM IZBORIMA U GUSINJU

Autor Anđela Vukčević

Poručio je da će Albanski forum "uvijek biti spreman da odgovori na sve potrebe albanskog naroda i da zajedno radi na postizanju najvišeg nivoa napretka naše zajednice".

Izvor: gov.me/B.Ćupić

Članice Albanskog foruma i Demokratska unija Albanaca (DUA) ujedinile su se i jedinstveno će nastupiti na lokalnim izborima u Gusinju 15. septembra, "realizujući naše ideje i apele", saopštio je lider Albanskog foruma i predsjednik Albanske alternative Nik Đeljošaj.

"Albanski forum je, po pobjedničkom receptu koji je kreiran na lokalnim izborima u Tuzima 2019. godine, zaslužan za ukupan razvoj i napredak Albanaca, kao i njihovu integraciju u sve institucije, kao i jačanje pozicije odlučivanja i konkretno osnaživanje, nastaviće da promoviše svoju misiju zajedničkim snagama i na lokalnim izborima u Gusinju. Sigurni smo da će građani Gusinja znati da cijene rad Albanskog foruma u ​​smislu unapređenja ove opštine, kao i veliko zalaganje kadrova Albanskog foruma sa državnog nivoa kroz promociju mnogih investicija i projekata u korist razvoja Gusinja. Između ostalog, vrijedi pomenuti oko četiri miliona koje smo preko Uprave za kapitalne projekte obezbijedili za razvoj infrastrukture, kao i sredstva koja smo obezbijedili za trg Ali-Paše Gusinjskog", naveo je Đeljošaj.

Poručio je da će Albanski forum "uvijek biti spreman da odgovori na sve potrebe albanskog naroda i da zajedno radi na postizanju najvišeg nivoa napretka naše zajednice".

"Čestitam albanskoj političkoj sceni u Gusinju, predstavnicima Albanskog foruma i DUA na odličnoj i patriotskoj odluci da odjek Albanskog foruma nastavi da donosi bolji životni standard za sve građane. Neka uvijek budemo jedinstveni, jer ujedinjeni ćemo pobijediti, ujedinjeni ćemo ostvariti razvoj i napredak na svakom polju", zaključio je Đeljošaj.