Politika

ABAZOVIĆ NAZVAO PREMIJERA PATOLOŠKIM LAŽOVOM! Pita ga da li on stoji iza napada na Šukovića

Autor Anđela Vukčević

Podvale, podmetačine, izdaje - ostavljam onima kojima je to imanentno.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Gospodine Spajiću, Da li Vi stojite iza organizovanih napada na šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića i glavnog specijalnog tužiocanbVladimira Novovića, kako to implicira Vaš ministar pravde Andrej Milović, pita Abazović.

Poslaniče Abazoviću, Ne, ne stojim iza bilo kakvog napada. Ni na gospodu Novovića i Šukovića, niti na bilo koga. Vjerujem da Vama to zvuči nemoguće, ali svako polazi od sebe.
Dozvolite mi da podsjetim da mi, iako sam više puta o tome govorio - nije važno ko je na čelu bilo kog sektora dok god taj neko isporučuje rezultate. Logika ovog pristupa leži u činjenici da sistem treba najbolje ljude na pravim mjestima. Jedino tako, možemo ići naprijed.
c

Što se mene tiče, bio premijer ili radio bilo šta drugo sa ovim neću praviti kompromise. Ali kada već pominjemo glavnog specijalnog tužioca i načelnika Specijalnog policijskog odjeljenja koristim i ovu priliku da ponovim punu podršku Vlade i svoju ličnu njima i njihovim timovima na naporima u izgradnji sigurnijeg i pravednijeg društva za sve naše građane.