Politika

ZIROJEVIĆ: PREMIJER SHAVATIO DA JE POPIO KOJU VIŠE

Autor Vasilisa Grgurević

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević rekao je da se potvrđuje ono što je juče rekao - da je Crna Gora zemlja čuda.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

"Izgleda da je premijer sinoć shvatio da je popio koju više pa nas je u petak na subotu blizu ponoći obavijestio da neće doći u Parlament. To je neodgovoran i šarlatanski potez, nepoštovanje Parlamenta, a u konačnom- to je nepoštovanje i vas, predsjedniče, i Vašeg autoriteta", rekao je Zirojević.

Spajić je sinoć otkazao prisustvo na za danas planiranom premijerskom satu zbog, kako su saopštili iz kabineta premijera, službene posjete Briselu.

Spajić otkazao dolazak na premijerski sat
On je ranije danas na društvenoj mreži Iks poručio da su kolege iz opozicije preklinjale da premijerski sat bude u ponedjeljak, na šta mu je Zirojević takođe na Iksu poručio da ponovo laže.

Nakon toga je iz Spajićevog kabineta saopšteno da je Spajić iz Parlamenta informisan da je zahtjev opozicije da se Premijerski sat zakazan za danas odloži za ponedjeljak.

Šef kluba poslanika Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je danas da je poslije sinoćnjeg obavještenja Spajića da danas neće doći na Premijerski sat, postao mjera političkog kukavičluka i izricanja neistina.

On je na konferenciji za medije u Skupštini rekao da su na kolegijumu dobili informaciju da je Spajić u Crnoj Gori i da je sinoć bio u Podgorici.

"Trenutno se nalazi u Crnoj Gori, a obaviješteni smo da zbog posjete Briselu nece biti na premijerskom satu", rekao je on.