Politika

SNP BUDVA: Preletačeviću u Budvu si doveden kao sluga Marka Bata Carevića

Autor Vasilisa Grgurevic

Gostujući u sinoćnom emisiji “Minula nedjelja” na A plus TV Nikola Jovanović je izjavio da odredjenje strukture organizovane kriminalne grupe imaju uticaj na rad OO SNP Budva i da odredjeni funkcioneri naredjuju kako SNP treba da funkcionise u narednom periodu.

Izvor: snp

Odgovor OO SNP Budva datu na izjavu:

Nikola Preletačeviću koji si kondorovim letom letio od SNP prema DNP, od DNP prema NSD, od NSD prema gradjanskoj listi, a kako si krenuo može se desiti da ateriraš prema DPS i ćorsokaku.

Preletačeviću koji si u Budvi doveden kao sluga Marka Bata Carevića, a sada sluga Mila Bozovića, imaš najmanje prava da govoriš o kriminalnom uticaju na SNP koja su netačna za razliku od vase liste gdje tvoj mentor boravi u Spuškom zatvoru sa optužnicom za krijumčarenje na stotine kilograma kokaina.

OO SNP Budva djeluje samostalno bez ikakvih kriminalnih grupa i organizacija i to već 27 godina. SNP Budva djeluje u koordinaciji sa Predsjednistvom SNP CG i odluke se donose u partiji, a ne u Spužu.

U našoj dugoj istoriji, prema nijednom funkcioneru SNP nije podignuta krivična prijava ili ne daj Bože da je završio iza rešetaka.

Pozivamo potpredsjednicu opštine Budva gospodju Jasnu Dokić, direktora komunalnog preduzeća gospodina Draga Ivanovića i sekretara za investicije gospodina Joka Popovića da kao predstavnici liste koju predvodi Preletačević kažu koje kriminalne strukture utiču na opštinski rad SNP u Budvi ili da se ograde od izjave poznatog budvanskog sluge.