Politika

SASTANAK SKUPŠTINE GLAVNOG GRADA! Predstavnici većine pokušavaju da riješe krizu

Autor Anđela Vukčević Izvor Vijesti

Prilikom susreta na stepeništu Skupštine, Dajković je poručio gradonačelnici Injac da ima njegovu podršku.

Izvor: PGbiro

Predstavnici većine u Skupštini Glavnog grada došli su na sastanak, na kojem će se eventualno odlučiti kako će se prevazići kriza vlasti u Podgorici.

Predstavnici Pokreta Evropa sad i Pokreta za Podgoricu do sinoć su imali rok koji im je dao ostatak vladajuće koalicije da riješe nesuglasice, među kojima su i zahtjevi da dodatno podijele funkcije i novac za finansiranje rada klubova, ali je konkretan dogovor izostao.

U zgradu lokalnog parlamenta došli su: predstavnici PES-a - gradonačelnica Olivera Injac i Boris Pejović, članovi Pokreta za Podgoricu Nađa Ljiljanić i Balša Špadijer, odbornik DNP-a Vladimir Bulatović, Demokrate na pregovorima predstavlja ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović, ispred GP URA u pregovorima učestvuje Milena Vuković Sekulović, a došli su i predstavnici Pokreta za Promjene Branka Bošnjak, Goran Šćepanović i Anika Bajić...

Na sastanak je došao Branko Kovačević ispred Ujedinjene Crne Gore, predsjednik i odbornik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković i Boban Radević, Maja Vučelić iz CIVIS-a, Stefan Vešović ispred Prave Crne Gore...

Prilikom susreta na stepeništu Skupštine, Dajković je poručio gradonačelnici Injac da ima njegovu podršku.

Iz opozicije ranije su upućene inicijative na potpis svim partijama – za razrješenje gradonačelnice Podgorice Olivere Injac i za skraćenje mandata lokalnom parlamentu.