Politika

ŠARANOVIĆ ĆE BITI MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA! BOGDANOVIĆ SE POVUKAO IZ PRIVATNIH RAZLOGA!

Autor Miloš Miranović

Bogdanović, koji je bio kandidat za čelnu poziciju u MUP-u, je rekao da se ne može stoprocentno posvetiti tom poslu zbog "usložnjavanja zdravstvenog stanja dva člana najuže porodice".

Izvor: Danilo Šaranović/Demokrate

"Zbog usložnjavanja zdravstvenog stanja dva člana najuže porodice, čije usložnjavanje je uslijedilo nakon kandidature, Demokrate će predložiti drugog kandidata za ministra unutrašnjih poslova, Danila Šaranovića, koji se u dosadašnjem radu u Skupštini Crne Gore i lokalnoj samoupravi dokazao kao neumoran borac protiv organizovanog kriminala i korupcije", saopštio je Bogdanović i dodao:

"Međutim, usljed takve zdravstvene situacije, smatram da trenutno ne mogu dati 100% posvećenosti potrebne za ovu izuzetno važnu poziciju", nakon čega je zaključio:

"Naprotiv, u mjeri mogućeg, u skladu sa porodičnom situacijom, sa bilo koje funkcije koju budem obavljao, spreman sam nastaviti podržavati sve svoje kolege i budućeg ministra unutrašnjih poslova u svim naporima da se postigne bolja i sigurnija budućnost za našu Crnu Goru. Želim izraziti iskrenu zahvalnost svim svojim kolegama na povjerenju koje su mi ukazali. Isto tako, građanima Crne Gore želim uspješne i nikad viđene reforme koje će rezultirati jačanjem naših institucija i uspješnim suočavanjem s izazovima koje imamo pred sobom, a posebno u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije. Zajedno s vama, bićemo tvorci bolje budućnosti za našu Crnu Goru".