Politika

"DA OBNOVIMO PARLAMENTARNU VEĆINU, PODRŽAĆEMO SVAKOG KANDIDATA KOJI BUDE U DRUGOM KRUGU PROTIVNIK ĐUKANOVIĆU"

Autor Mia Radulović Izvor CdM

Večerašnji gost u emisiji "Načisto" je jedan od lidera DF-a Milan Knežević, a teme razgovora su aktuelna politička pitanja.

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

"Da se zajednički danas ili sjutra dogovorimo da sazovemo vanrednu sjednicu Skupštine i da obnovimo parlamentarnu većinu. Da prva tačka dnevnog reda bude izbor nove Vlade, druga tačka zakon o lokalnoj samoupravi", kazao je Knežević, a prenio CdM.

On je potvrdio da će lider NOVA-e Andrija Mandić biti predsjednički kandidat DF-a ukoliko Milo Đukanović bude kandidat Demokratske partije socijalista za izbore zakazane za 19.mart:

"DF ima kandidata, ja znam njegovo ime. Već smo sakupili 10.000 potpisa."

 Uvjeren je da će se njihov kandidat naći u drugom krugu sa kandidatom DPS-a, za koga vjeruje da će biti Milo Đukanović", piše CdM.

"Ja nisam u igri", dodao je Knežević.

Poručuje da je DF spreman da se potpisima obaveže da su spremni da podrže bilo kog kandidata u drugom krugu koji se nađe naspram DPS-ovog, ali očekuje i suprotno.

"Ako se desi da naš kandidat ne uđe u drugi krug, mi ćemo podržati Spajića ako bude u tom drugom krugu, Bečića, spremni smo da se javno obavežemo potpismo", obećava Knežević.