Politika

KNEŽEVIĆ: AKO NEMA DOGOVORA, IĆI NA TEHNIČKU ILI KONCENTRACIONU VLADU

Autor Jovana Raičević Izvor RTCG

Ako nema dogovora unutar 41 poslanika onda treba ići na tehničku ili koncentracionu vladu, poručio je jedan od čelnika DF-a i lider DNP Milan Knežević, prenosi RTCG.

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

On je to kazao u Beranama, gdje je održan sastanak proširenog odbora Demokratske narodne partije. Pored opštinskog odbora, sastanku je prisustvovao Knežević, kao i poslanik u Skupštini Crne Gore Milun Zogović, navodi RTCG.

Tokom sjednice odbora predstavljeni su novi članovi. Knežević je upoznao sve članove odbora sa trenutnom situacijom u zemlji i pozvao ih da daju svoje sugestije.

"Ako nema dogovora unutar 41 poslanika onda treba ići na tehničku ili koncentracionu vladu. Jer se sada stvara atmosfera da je Milo Đukanović sasvim mirno treba da ostane do 2023. godine kao najbolji predsjednik. Daj Bože da se Dritan Abazović politički urazumi i mi ne možemo nikoga spriječiti da izda, pogotovo ako nije dio naše koalicije", naglasio je Knežević.

Kako je dodao "ako nakon izbora ostvare većinu, neka ulaze u koaliciju sa DPS-om".

"Ali je trenutno neprihvatljivo da na talasima pobjede od 30. avgusta iznevjere izbornu volju građana", poručio je Knežević.