Politika

OVO JE KRVAVI SPISAK 11 NESTALIH: I Jovo Kecman na listi žrtava Belivukovog klana? Pogledajte čiju ženu je trenirao!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kako Kurir saznaje, uskoro će biti osumnjičen za brutalno ubistvo još jednog muškarca sa spiska 11 nestalih, o čijim se sudbinama ništa nije znalo sve dok 4. februara prošle godine nije uhapšena ova grupa.

Izvor: Kurir/Marina Lopičić/

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je riječ o ubistvu fitnes-instruktora Jova Kecmana (51), koji je nestao 24. septembra 2020.

Uzet DNK od porodice

"Od članova porodice nestalog trenera uzet je DNK kako bi se uporedio sa tragovima pronađenim u kući strave u Ritopeku, a inspektori su ponovo kontaktirali s njima prije nekoliko dana. Međutim, njihov biološki materijal nije se poklopio sa tragovima iz kuće. U međuvremenu, pojavili su se drugi dokazi na osnovu kojih postoji osnov sumnje da je klan koji se do sada sumnjiči za sedam ubistava u Srbiji i još tri u Crnoj Gori presudio i Kecmanu"; kaže izvor Kurira i dodaje da su inspektori koji rade na tom predmetu prethodne nedjelje ponovo kontaktirali s porodicom Kecman.

Beogradskom treneru, podsjetimo, trag se izgubio u Glavnoj ulici u naselju Mali Mokri Lug, gdje je došao sa prijateljem. Zamolio ga je da ga tu ostavi jer treba da se vidi sa drugim drugom i rekao mu da će se kući vratiti taksijem. Sa sobom je, navodno, ponio i 16.000 eura, ali je telefon ostavio kod kuće.

"Kecman je nestao po istom principu kao i većina drugih otetih i ubijenih u Ritopeku", dodaje sagovornik Kurira, i podsjeća da je, prema objavama Kecmana na društvenim mrežama, jedna od osoba kojoj je držao treninge manekenka Dejana Živković. Inače, manekenka je neko vrijeme bila u vanbračnoj zajednici sa navodnim vođom škaljarskog klana Jovanom Vukotićem.

Osim Kecmana, na spisku nestalih za koje se sumnja da su im glave došli pripadnici Belivukovog klana nalaze se još i Filip Marjanović, Vukašin Gošović i Ljubomir Lainović.

Očekuje proširenje istrage

"Filip Marjanović i Vukašin Gošović poslednji put su viđeni kada su početkom 2020. krenuli u Crnu Goru. Od tada im se gubi trag, a sumnja se da su postali žrtve surovog klana. Gošović je, navodno, bio dio Partizanove navijačke frakcije suprotne Belivukovoj", podsjeća izvor.

Ivan Ninić, advokat koji zastupa porodicu Gorana Mihajlovića, rekao je za Kurir televiziju da očekuje proširenje istrage protiv kriminalnog klana za još jedno ubistvo muškarca, čiji identitet nije želio da otkrije. Za razliku od ostalih žrtava, kako je Ninić naveo, Mihajlović je ubijen u Ritopeku, ali je potom njegovo tijelo zapaljeno i smrskano u vikendici u Surduku.

Tagovi