Politika

DEMOKRATE: Ćutanje DPS-a na odlazak ABAZOVIĆA u Beograd pokazuje ko ovu dramu režira!

Autor Gordana Bojanić

Ćutanje Demokratske partije socijalista (DPS) na sinoćni iznenadni odlazak potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića u privatnu posjetu patrijarhu SPC Porfiriju kristalno jasno pokazuje i dokazuje ko ovu dramu režira, ocijenjeno je iz Demokratske Crne Gore.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

"Dok su horski, agresivno zatrpavali medijski prostor Crne Gore reagovanjima na susrete premijera Krivokapića sa čelnim ljudima Crkve, DPS družina zajedno sa saveznicima sada horski - ćuti. Ćutanjem glasnijim od ijedne riječi. Ćutanjem koje je danas jasno svakom slobodnom čovjeku", navode Demokrate.

Posjeta Abazovića im, kažu Demokrate, nije "privođenje na raport u Beograd" kao što su govorili za premijera.

"Bije im 'izdaja nacionalnih interesa Crne Gore', nije ni 'više poštuje drugu državu od sopstvene', jer im Dritan po davno postignutom dogovoru odrađuje posao i vraća im poluge vlasti u ruke. Na to su Demokrate već mjesecima upozoravale crnogorsku javnost", kazale su Demokrate.

Abazović je, kažu, na sve spreman.

"Samo da politički i finansijski profitira. Jedno priča, drugo radi, treće obećava. Jedini čovjek na svijetu čije 'nikad' ima rok trajanja. Sve što smo pričali - dolazi. Sve se ostvaruje. I sad je jedino na građanima, kao nosiocima suvereniteta ove države, da pristanu ili ne pristanu na ovu do sada najbesramniju DPS prevaru", navode Demokrate.

Tagovi