Politika

SPAJIĆ I BOROVINIĆ BOJOVIĆ NAJAVILI UČEŠĆE NA PROTESTIMA!

Autor Milena Mijušković

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić najavio je da će se on i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović u nedjelju pridružiti protestima u Podgorici, a ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović najavila je da će se pridružiti kolegama iz Vlade.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić najavio je da će se on i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović u nedjelju pridružiti protestima u Podgorici.

"Direktna demokratija", napisao je Spajić na svom Tviteru.

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović najavila je da će se pridružiti kolegama iz Vlade, iako je, prema aktuelnim epidemiološkim mjerama, zabranjeno okupljanje stanovništva u zatvorenim i na otvorenim javnim mjestima.

Funkcioneri Demokrata prisustvovali su prethodnih dana protestima u više gradova, a na sinoćnjem skupu kod Vlade viđeni su i funkcioneri Ujedinjene Crne Gore, kao i predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

Podsjetimo, partije koje su javno podržale aktuelnu Vladu i Krivokapića tvrde da ne stoje iza okupljanja i da ne znaju ko je organizator.