Politika

SNP: PARLAMENTARNA VEĆINA DA POSTAVI PITANJE POVJERENJA VLADI

Autor Milena Mijušković Izvor MINA

Poslanici parlamentarne većine bi, ukoliko premijer Zdravko Krivokapić neće da testira povjerenje Vladi u Skupštini, trebalo da podnesu taj predlog, saopštili su iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Izvor: snp

Navode i da bi Vladu trebalo pustiti da radi do kraja mandata ako dobije podršku.

Iz te partije su kazali da bi u suprotnom poslanici parlamentarne većine i manjinske partije trebalo da formiraju novu vladu i prekinu agoniju koja traje mjesecima.

“SNP podržava izjave potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i Demokratskog fronta koje idu u pravcu razrješenja aktuelne političke krize, a tiču se preispitivanja povjerenja Vladi”, navodi se u saopštenju.

U toj partiji smatraju da je status kvo neodrživ i da minuli dani i mjeseci ukazuju na potrebu što hitnijeg izlaska iz trenutne krize.

“Krucijalno je da se postavi pitanje povjerenja Vladi. Neophodno je testirati povjerenje Vladi u parlamentu”, istakli su iz SNP-a.

Iz te partije su kazali da su građani Crne Gore umorni od svakodnevnih političkih tenzija i da zbog toga smatraju da je to najpošteniji i najjednostavniji način razrješenja krize koja potresa društvo već dugo.

Tagovi

SNP