Politika

KRIVOKAPIĆ: MOJ SIN JE KUPIO PLAC NOVCEM OD SVADBE I POZAJMICOM SA POSLA!

Autor Jovana Raičević Izvor Pobjeda

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da je njegov sin kupio plac u podgoričkom naselju Rogami za 80.000 eura, odnosno novcem koji je dobio na svadbi i koji je pozajmio od poslodavca, prenosi Pobjeda,

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

On je kazao da je plac kupljen prije nego je on postao premijer, tvrdeći da ga još nije obišao, navodi Pobjeda.

Ističe i da ništa tajno nema u toj aktivnosti kako su pisali pojedini mediji.

“Mi kao porodica smo od početka imali jedan jedini stav koji nas drži do dana današnjeg, a to je: “Sve možete izgubiti jedino znanje ne. Svi smo visoko obrazovani i Miloš i Jelena su doktorili, Milena je pored magistrature završila rijetku specijalizaciju, Jovan završava bogosloviju….

 Prije nego sam postao premijer sin je odlučio da kupi plac koga je platio 80.000 eura, ne kao što spekulišu mediji stotine hiljada eura. Jedna četvrtina iznosa je ono što je dobio prilikom svadbe, a ostatak je pozajmica iz relacije sa poslodavcem “, rekao je Krivokapić na Tviter spejsu.

On je naglasio da bi njegova porodica trebalo prva da odgovara ako uradi nešto nečasno, ili nepošteno.

“Mi to nosimo kao mjeru funkcionisanja i molio bih javno da nam se kaže ako neko misli da smo uradili nešto nečasno i nepošteno. Ne vidim tu ništa spektakularno, ali oni koji žele da omalovažaju mene i porodicu nisu na pravom putu. Neka se pitaju gdje su njihove jahte, Beograd na vodi… Znam iz koje kuhinje dolaze sve te priče. Volio bih da se služe činjenicama, a ne opstrukcijama”, poručio je Krivokapić.