Politika

BULATOVIĆ: KRIVOKAPIĆ NEMA ŠTA DA SLAVI, VLADU PODRŽAVA 13 POSLANIKA!

Autor Jovana Raičević

Poslanik Predrag Bulatović kazao je da je DPS poražen i više se neće vratiti.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Naglasio je da sve može da se stavi u istu ravan, ali ne DF i DPS.

"DPS je pobijeđen, nikada se vratitit neće na vlast ni Milo Đukanović. Crna Gora je u ozbiljnoj krizi, nema institucije koja funkcioniše. Odgovornost prije svega preuzima Vlada i parlamentarna većina. Da se došlo do glasanja došli bi do toga da Vladu podržava 13 ili 14 poslanika", istakao je Bulatović.

"DF neće nasjesti iza onih koji stoje iza određenih djelova parlamentarne većine, mi smo ozbiljni ljudi. Nama niko ne može da prijeti”, rekao je Bulatović.

Rekao je da je DF napravio kompromis i tražio rekonstrukciju, a nakon toga novu Vladu.

“Mi smo saopštili parlamentranoj većini, ne DPS-u, da vratimo mandat građanima i idemo na izbore. Ako smatrate da to ne treba, dajte drugu ponudu. Ali je ovo stanje neodrživo i mi nećemo u tome učestvovati. Zdravko Krivokapić nema našu podršku. Želimo da čujemo šta parlamentrana većina ima nama da kaže, ovo je duboka kriza”.

Kazao je da nema Zdravko Krivokapić nema šta da slavi, jer zahvaljujući njemu Đukanović i dalje može da drži govore kao ovaj što je pušten u paralmentu.

“Kriza je samo odložena, ona mora da se riješi. S nama se neće niko igrati. Nama je volja građana najvažnija, a oni su traili da se razvlsati DPS, da ona nema uporište nigdje, posebno ne u tužilaštvu”