Realan

TO JE LUDILO! AKO NOVAK OVO URADI NIKO GA NEĆE STIĆI 100 GODINA: Legendarni Rus poručio Đokoviću da NE SME da izgubi!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Osvajao je grend slem titule dva puta, a sada ističe da je Novak na "pet metara" od cilja.

Izvor: Profimedia

Nakon što je Ema Radukanu napravila senzaciju i uspela da dođe do svoje prve grend slem titule u karijeri, sada se čeka muško finale US Opena. 

Rusija se nada da će posle Marata Safina i Jevgenija Kafeljnikova opet dobiti grend slem šampiona, a upravo je Kafeljnikov istakao da su mnogi u ovom finalu na strani Novaka Đokovića. 7

"Nadam se da će Danil ostaviti srce na terenu u finalu i da će da ostvarii prvu pobedu na grend slemu. Istovremeno, mnogi žele da vide tu veliku priču koju možda niko neće uspeti da ponovi u narednih sto godina. Osvojiti sva četiri slema u godini je ludilo, u najblažem smislu reči", izjavio je Kafeljnikov.

Nekadašnji najbolji igrač sveta i osvajač Australijan opena i Rolan Garosa istakao je da Novak ne sme da izgubi ovaj meč posle svega što je prošao ove sezone.

"Za Novaka, poraz bi bio veliki udarac. Imajući u vidi koliko je prešao i da bi se zaustavio na pet metara od linije cilja, što bi mu omogućilo da ga smatraju najvećim igračem u istoriji", dodao je Kafeljnikov.

Meč finala igra se od 22 časa po našem vremenu.