HOĆE NOVU POBEDU

ĐOKOVIĆ NEKA PUZI, A JA ODOH U FINALE! Zverev preti pred revanš iz Tokija - otkrio kako se JEDINO pobeđuje Novak!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Već je Aleksander Zverev u polufinalu Olimpijskih igara naneo težak poraz Đokoviću, a isto će želeti da učini i u polufinalu US opena.

Izvor: Profimedia

Plasirao se Novak Đoković u polufinale US opena pobedom 3:1 protiv Matea Beretinija, ali to nije bio ishod koji je Aleksander Zverev priželjkivao.

Nemački teniser se u sredu u Njujorku prvi plasirao među četiri najbolja igrača, a njegova izjava posle meča jasno govori - želi da ode u finale ko god mu bude bio rival.

Zverev je savladao Lojda Herisa 3:0 i to nakon jednog nesportskog poteza Nemca u finišu prvog seta, a sada će u polufinalu morati da igra protiv najboljeg tenisera sveta.

"Servirao je neverovatno u prvom setu, nisam imao mnogo šansi. Nekako sam dobio taj prvi set, to me je opustilo. I kasnije je počeo odlično da udara lopticu, ali sam uspeo da dobijem meč", rekao je Zverev na terenu, odmah posle pobede nad Herisom i potom se fokusirao na meč Đokovića i Beretinija.

"Gledaću meč, naravno, kao i svi drugi. Isto kao i prošli meč. Oni neka igraju pet sati, neka puzeći izađu sa terena i budu veoma umorni, a ja odoh u finale. Tome se nadam", jasno je poručio Zverev šta je želeo od tog meča.

On je potom na konferenciji za medije detaljnije pričao kako pobediti Đokovića.

"Protiv Novaka se pripremate da odigrate najbolji mogući meč, da budete savršeni, u suprotnom nećete pobediti. Uglavnom ne možete da budete savršeni i zato velika većina igrača gubi od njega. Protiv njega vi ste ti koji morate da pobedite, vi morate da dominirate u poenima. Ne smete da grešite. On je najbolji igrač na svetu i jako je teško pobediti ga", poručio je Zverev na konferenciji za medije.

Meč Đokovića i Zvereva biće na programu u petak, a to će biti revanš polufinala Olimpijskih igara u kojem je Nemac naneo Srbinu težak poraz.