Oglasio se

ZVEREV BESAN - OPTUŽBE SU KLEVETA I LAŽ! Bivša ga proglasila nasilnikom, on i dalje dematuje!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Saša Zverev demantovao je optužbe njegove bivše partnerke Olge Šaripove da je teniser tukao.

Izvor: Profimedia

Svetom je pre deset meseci odjeknula vest da je nemački teniser Aleksander Zverev tukao svoju devojku Olgu Šaripovu.

Ruskinja se nakon veze sa teniserom oglasila i iznela optužbe, Nemac je sve demantovao, ali saga nije završena. Olga je iznela nove detalje, a odmah nakon toga Zverev se ponovo oglasio.

Šaripova je u intervju koji je dala Benu Rotenbergu pon ovo zapanjila novim detaljima o odnosu nje i bivšeg momka Saše Zvereva koji je u nekoliko navrata prema njenim rečima bio nasilan.

Teniser je još jednom demantovao Olginu priču.

"Uključio sam moje nemačke i američke advokate u ovu stvar. Već su održali preliminarni sastanak protiv izvora i autora koji je objavio ove lažne optužbe. Sud je ispratio naše argumente i izjave, optužbe su kleveta i potpuno lažne. Advokati su zbog toga započeli dalji proces protiv izbora i autora. Kategorički i nedvosmisleno odbijan navode da sam zlostavljao Olju. Takođe podržavam osnivanje zakona ATP o nasilju u porodici. Više se neću oglašavati o ovom pitanju", oglasio se Zverev.

Zverev nije bio u dobrim odnosima ni sa bivšom devojkom Brendom Pateom koja je ostala trudna sa teniserom, pa izjavila da ne želi da zajedno odgajaju dete.