Ostali sportovi

BRGULJAN: Došli smo spremni, moramo to da pokažemo

Autor Kristina Stevović

Crnogorska vaterpolo reprezentacija rano ujutru (3 sata po našem vremenu) igra protiv Kazahstana, a dva i po sata kasnije mogla bi da proslavi plasman u četvrtfinale.

Izvor: Shutterstock

“Nikako ne smijemo da potcijenimo Kazahstan. Oni ovdje nemaju šta da izgube i čini mi se da su dosad pružali jači otpor nego što je to bilo očekivano. Imaju dobrog centra iz Volgograda, par spoljnih igrača, dva momka iz Srbije koji odlično odrađuju posao. Moramo biti oprezni, koncentrisani i onda neće biti problema. Važno je da se vratimo na pravi put nakon dva uzastopna poraza i da jednom ubjedljivom pobjedom dočekamo susret sa Srbijom”, rekao je kapiten Draško Brguljan.

Crna Gora je turnir počela trijumfom nad Australijom, a onda su uslijedili neuspjesi u susretima sa Španijom i Hrvatskom.

“Dosta smo oscilirali. Moramo više da se potrošimo, nema nikakve štednje, nema čekanja četvrtfinala. Zavisimo sami od sebe, da probamo da izvučemo dobar rezultat protiv Srbije i nadam se četvrtfinalu, a onda ćemo sve vidjeti. Nemamo alibi, došli smo maksimalno spremni i na svakoj utakmici moramo da damo sve od sebe”, poručio je Brguljan.