Ostali sportovi

SADA JE STVARNO PRETJERAO NIK KIRJOS: Udario Sinera žestoko "ispod pojasa" - djevojka mu je "drugi servis"

Autor Milica Mrvaljević Izvor Kurir

Kontroverzni Australijanac se ne zaustavlja...

Izvor: CIAO PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nik Kirjos ne prestaje sa prozivkama na račun Janika Sinera poslije doping afere u kojoj se nedavno našao prvi reket svijeta.

Nakon vijesti da je Italijan dva puta bio pozitivan na doping u martu ove godine, kontroverzni Australijanac koristi svaku moguću priliku da isprovocira Sinera.

Nedavno je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da je mladi italijanski teniser u martu dva puta pao na doping testu. Skandalozna vijest skrivala se u strogoj tajnosti mjesecima, a onda se samo pojavilo saopštenje da je na turniru u Indijan Velsu dva puta bio pozitivan na nedozvoljenu supstancu kolstebol i da nije kriv.

Sinerov trener je dao objašnjenje u koje je malo ko povjerovao. Za propust su optužili fizioterapeuta Džakoma Naldija i člana tima Umberta Ferera. Tvrdili su da je Naldi posjekao prst na skalpel i da mu je Ferera do sprej koji sadrži kostebol. Njihovo objašnjenje je da je steroid dospio u organizam Sinera preko kože - prenio ga je Naldi dok ga je masirao.

Nik nije "progutao" ovu priču, pa ne prestaje sa prozivkama na račun Italijana, čini se sasvim opravdano. Međutim, ovaj put je stvarno pretjerao...

Njegova posljednja prozivka prelazi sve granice pristojnosti.

Naime, Kirjos je prije nekolko godina bio u vezi sa ruskom teniserkom Anom Kaljinsajom, koja je sada djevojka Janika Sinera.

Jedan korisnik društvene mreže "X" objavio je Nikovu i Aninu zajedničku fotografiju iz perioda kada su bili u vezi, a Kirjos je odmah iskoristio priliku da još jednom "pecne" Sinera.

Ostavio je kratak, krajnje prostački komentar:

"Drugi servis", sa jasnom aluzijom da je prije veze sa Sinerom bila sa njim.