Ostali sportovi

Najluđa teniska tetovaža ikada: Arina osvojila US open, ali svi pričaju o njenom treneru!

Autor Dušan Ninković

Arina Sabalenka morala da reaguje na konferenciji nakon što je cio svijet vidio tigra na glavi njenog trenera.

Izvor: Kena Betancur / AFP / Profimedia

Bjeloruskinja Arina Sabalenka osvojila je grend slem titulu u Njujorku, ali je šou ukrao jedan od njenih trenera! Džejson Stejsi bio je veoma zapažen tokom finalnog meča protiv Džesike Pegule jer je na temenu imao ogromnu tetovažu tigra, sličnu onoj kakvu Arina Sabalenka ima na ruci!

"Jedna djevojčica iz Vašingtona koja je moj veliki navijač donijela je privremene tetovže i Džejson je obećao da će je staviti na čelo ako uđem u finale. Voljela bih da je malo niže", rekla je Arina Sabalenka i uz osmijeh pokazala gdje je to trebalo da bude. Pogledajte njenu reakciju na konferenciji za medije:

Arina već godinama ima tetovažu tigra na ruci i ta životinja je njen zaštitni znak, ali sada je i cio tim napravio neobičan potez. "Danas na ručku nam je pokazao, svi smo bili u fazonu 'Šta radiš to?'. Polovina tima ima malog tigra na ruci, moji prijatelji takođe. Uvijek izmislimo nešto novo, to je naš zaštitni znak", rekla je Bjeloruskinja.

Podsjećamo, ona je u Njujorku osvojila treću grend slem titulu u karijeri. Prethodna dva trofeja osvojila je u prethodne dvije sezone na Australijan openu, a beton joj je omiljena podloga jer do izražaja dolaze njeni izuzetno snažni udarci.