Ostali sportovi

NOVAK UHVAĆEN NA JAHTI U HRVATSKOJ! Povukao iz flaše, pa skočio u more - pogledajte!

Autor Dušan Ninković

Dane nakon zlata u Parizu Novak Đoković provodi na odmoru u Jadranskom moru.

Izvor: X/travel__Sports/Printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i tako zaokružio prebogatu karijeru tokom koje je osvojio sve najveće turnire na planeti. Prije nego što bude imao nove izazove, recimo na US openu ove jeseni, Novak je iskoristio priliku da se opusti i provede.

Vidjeli smo djelove slavlja iz Pariza, a znamo i da je stigao u Hrvatsku, gdje na moru uživa u postignutim uspjesima. Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama pokazuje kako se to Novak Đoković provodi na jahti u Hrvatskoj - a ovog puta imali smo priliku da ga vidimo sa flašicom alkohola u rukama, ali i kako skače "bombu" u more.

Pretpostavlja se da je snimak nastao negdje u okolini Dubrovnika, a Novak Đoković već je primjećen u tom gradu prethodnih dana. Znamo da je prije toga posjetio i Korčulu, odnosno jedno od ostrva koje pripada tom arhipelagu, a Hrvatska je tradicionalno jedna od omiljenih ljetnjih destinacija najboljeg tenisera svih vremena. Pogledajte snimak sa jahte:

Đoković ima prostora da se odmori nakon Olimpijskih igara jer ove sezone ne forsira svoje tijelo i ne učestvuje na mnogo turnira. Za sada se vjeruje da neće putovati u SAD prije US opena, već će u Evropi odraditi pripreme za poslednji grend slem sezone - ima zakazan revijalni meč u Sofiji protiv Grigora Dimitrova, a prijavljen je i u Dejvis kup ekipu za mečeve protiv Grčke u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".