Ostali sportovi

VLADIMIR GOJKOVIĆ NIJE VIŠE SELEKTOR NAŠIH "AJKULA"

Autor Vasilisa Grgurević

Nakon razgovora sa prvim čovjekom Saveza Đurom Marićem, odlučeno je da se ne produži saradnja sa mladim stručnjakom.

Izvor: MONDO

Sportska vijest dana stiže iz našeg Vaterpolo i plivačkog saveza – nakon skoro devet godina Vladimir Gojković odlazi sa klupe “ajkula”.

“Iako je plasman vaterpolo reprezentacije na Olimpijskim igrama u Parizu sam po sebi veliki uspijeh, tim više što je vaterpolo reprezentacija bila jedina plasirana ekipa iz Crne Gore, u razovoru sa Vladom bili smo zajedničkog stava po ovom pitanju. Želim da se zahvalim Vladu na više nego predanom radu na funkciji selektora, te postignutim rezultatima. Ubjeđen sam da će u budućnosti Vlado još mnogo dati crnogorskom vaterpolu”, istakao je predsjednik Marić.

Sada već bivši selektor zahvalio je na dosadašnjem povjerenju uz nadu da će crnogorski vaterpolo u budućnosti ići uzlaznom putanjom.

“Imao sam veliku čast da obavljam funkciju selektora vaterpolo reprezentacije Crne Gore. Za mene najveće moguće dostignuće u trenerskoj karijeri je biti selektor svoje zemlje. Želim da se zahvalim svoj trojici predsjednika Saveza sa kojima sam sarađivao. Osjećao sam cijelo vrijeme apsolutnu podršku sa njihove strane, kao i od strane svih članova upravnih odbora. Takođe bih da se zahvalim svim sportskim radnicima, svim trenerima sa kojima sam sarađivao i naravno svim igračima. Na kraju želim istaći da se nadam da će crnogorski vaterpolo ići uzlaznom putanjom, a ja ću se uvijek truditi, koliko mi mogućnosti budu dozvoljavale, da budem na raspolaganju vaterpolu u Crnoj Gori”, kazao je Vladimir Gojković.