Ostali sportovi

POSLIJE DEBAKLA NA OLIMPIJADI DOBIJA 10.000.000 FUNTI: Britanka je najveće razočaranje u Parizu!

Autor Dragan Šutvić

Veliki neuspjeh, ali lakše će joj biti zbog saradnje koju je potpisala.

Izvor: Instagram/molly_caudery/printscreen

Britanska atletičarka Moli Koderi rezultatski je najveće razočaranje ovogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu. Iako je u glavni grad Francuske stigla kao jedna od najvećih kandidatkinja za osvajanje medalje, nije bila ni blizu tog rezultata - odlučila je da ne skače na 4.20 i 4.40, a zatim je na 4.55 sva tri puta oborila letvicu. Ipak, ovo ljeto bi mogla da pamti kao najbolje u životu.

Prava utjeha za loš nastup na Olimpijskim igrama, zbog kojeg je plakala u Parizu, trebalo bi da bude unosan sponzorski ugovor koji je potpisala. Atraktivan izgled Moli Koderi mogao bi u bliskoj budućnosti da joj donese čak 10 miliona funti, na osnovu saradnje sa jednom modnom agencijom koja je vidi kao zaštitno lice.

Za sada nisu poznati detalji saradnje, ali britanski mediji tvrde da je sve dogovoreno i da će Moli Koderi uskoro početi da gradi i novu karijeru. Ona se već neko vrijeme smatra jednom od najatraktivnijih sportistkinja u Velikoj Britaniji, pa nije ni čudo što joj je stigla ovakva ponuda. Pogledajte kako izgleda Moli:

Koderi je nekoliko puta najavila da želi Olimpijsku medalju u Parizu, pa čak isticala i da joj je cilj zlato, ali je podbacila na Olimpijskim igrama. Ostala je daleko od svojih najboljih rezultata, pa će morati da se "utješi" milionima koji stižu na račun atraktivnog izgleda i manekenske karijere.

Na Evropskom prvenstvu u Rimu 2024. godine Koderi je osvojila bronzanu medalju i to joj ostaje najveći uspjeh u profesionalnoj karijeri. Ona drži nacionalni rekord Velike Britanije (4,92), ali u Parizu nije bila ni blizu takvog ostvarenja.