Ostali sportovi

"RECI MI ŠTA SAM VULGARNO REKAO, RECI MI?": Novak pobijesneo na sudiju, odmah mu prišao!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte bijesnu reakciju Novaka Đokovića u polufinalu Olimpijskih igara.

Izvor: RTS/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković dobio je prvi set protiv Lorenca Musetija u polufinalu Olimpijskih igara, ali je u drugom veoma vidno nervozan. Đokovića nervira stanje terena, potom i povreda koljena, ali sve više i sudija iz Španije koji mu je na početku drugog seta dao opomenu zbog prekoračenja vremena, a zatim i drugu zbog psovke.

Nismo čuli šta je Nole uradio, ali je sudija odlučio da ga kazni zbog "nepristojnog komentara", na šta se Đoković posebno bio naljutio. Prišao je sudiji Kapistolu i tražio objašnjenje: "Šta sam rekao vulgarno? Reci mi šta sam rekao? Ti si baš igrao tenis pa znaš pravi trenutak za ovo", ponavljao je Đoković kome je sudija dao opomenu i to na brejk šansu protivnika iz Italije, zbog čega se posebno iznervirao. 

Pogledajte njegovu reakciju kod sudije iz Španije koji je pokušavao da smiri Đokovića, ali do kraja nije dao dovoljno dobro objašnjenje za kaznu:

Nakon izgubljenog gema, što je bilo očekivano nakon burne reakcije, Nole je bio ljut i na svoj tim. "Kada vam tražim za servis, recite mi! Šta radite, šta radite? Gdje gledate", vikao je Novak na svoju ložu u pravcu Viktora Troickog i Borisa Bošnjakovića koji su zaduženi za njega na Olimpijskim igrama u Parizu.

Pogledajte i kako je prethodno Nole bijesneo zbog situacije sa vjetrom koji ga muči:

Pogledajte i fotografije sa meča Đokovića i Musetija koji se bore za mjesto u finalu Olimpijskih igara gdje već čeka Karlos Alkaraz. Taj meč je na programu u nedelju.