Ostali sportovi

JELENA "NAMIGNULA" MAREJU! Odmah gore mreže, Novakovi navijači dobro znaju šta to znači!

Autor Milutin Vujičić

Jelena Đoković se javila Endiju Mareju i time nagovijestila da je raspoloženje u Noletovom taboru dosta bolje, što bi mogao da bude signal da će igrati protiv Lorenca Musetija.

Izvor: Profimedia

Britanski teniser Endi Marej završio je karijeru porazom u dublu na turniru na Olimpijskim igrama, a kao što nas je navikao dok se bavio profesionalnim sportom - uvjek kod njega postoji mjesto za humor. Tako je posle finalnog meča, Marej odmah otišao na Tviter i napisao: "Ionako nikad nisam volio tenis".

Očekivano, nije dugo trebalo to da bukne, pa je njegovu objavu vidjelo stotine hiljada navijača, a među njima je i Jelena Đoković koja mu se javila. Primijetila je duhovitu objavu Britanca i odlučila da mu uzvrati istom mjerom: "Da... Baš smo to mogli da vidimo", napisala je supruga Novaka Đokovića uz "namig", što je bio jasan znak da je i sama sarkastična, pošto dobro znamo koliko je Marej znao da muči asa.

S obzirom na to da je i dalje neizvjesno da će Novak Đoković večeras od 19 časova igrati meč protiv Lorenca Musetija za finale Olimpijskih igara, mnogi navijači protumačili su Jeleninu poruku kao znak dobrog raspoloženja u taboru najboljeg svih vremena. Nadamo se da je to zaista i tako pošto je Nole povređen u četvrtfinalu protiv Stefanosa Cicipasa.

"Vidjećemo kako će biti i kakvi će biti rezultati testova. Fizioterapeut daje pozitivne indikacije da koleno nije oštećeno. Povreda se desila prilikom proklizavanja, oštar bol je trajao tri ili četiri gema i onda je krenulo da popušta pa sam mogao da izdržim do kraja. Podsjeća na Rolan Garos, kada sam izdržao, a sjutradan sam morao da predam. Zabrinut sam jako, moram da odradim testove sa svojim timom. Biće večeras, sada, a nešto i sutra kada prespavam. Da vidimo kako će reagovati koleno jer je sveže posle operacije", rekao je Novak Đoković medijima nakon meča.

U finalu Olimpijskih igara već čeka Karlos Alkaraz koji se danas prošetao na terenu protiv Feliks-Ožea Alijasima i postao je najmlađi finalista teniskog turnira posle 120 godina na Igrama.