Ostali sportovi

Đoković sa hrvatskom braćom! Novak objavio fotku sa Olimpijskih igara

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković se pred početak Olimpijskih igara slikao sa Mate Pavićem i Nikolom Mektićem.

Izvor: Printscreen/Instagram/Nikola Mektic

Novak Đoković stigao je u Pariz i hoće odatle da se vrati sa zlatnom medaljom oko vrata. To mu je bio jedan od glavnih ciljeva pred početak sezone i probaće da učini sve kako bi ispisao nove stranice istorije u karijeri u kojoj je osvojio sve što može da se osvoji, osim tog najsjajnijeg odličja.

Pred start takmičenja bio je i na jednom događaju prepunom poznatih ličnosti iz svijeta sporta i drugih sfera života. Nije to bilo sve, pošto je uoči svega toga odradio i trening, osjetio parisku šljaku i počeo sa pripremama za ono što ga čeka. Tamo je stigao da popriča i sa Karlosom Alkarazom u opuštenoj atmosferi.

U svlačionici je stigao i da se slika sa dvojicom hrvatskih tenisera. U pitanju su Mate Pavić i Nikola Mektić i upravo je Nikola objavio tu fotku na društvenim mrežama, a Nole je postavio na svoj profil i postavio srpsku i hrvatsku zastavu i znak rukovanja.

Brzo su reagovali i navijači koji su oduševljeni tim potezom. "Nole sa svojom hrvatskom braćom", stoji u objavi jedne od navijačica. Inače, Pavić i Mektić brane olimpijsko zlato pošto su u Tokiju u finalu pobedili sunarodnike Marina Čilića i Ivana Dodiga.