Ostali sportovi

NOVAK ZAMALO DOBIO NAVIJAČE NA VIMBLDONU! Španac "pecnuo" Engleze, pa morao da se izvini odmah

Autor Milutin Vujičić

Karlos Alkaraz "pecnuo" Engleze za finale Evropskog prvenstva u fudbalu, pa se sjetio da mu neće baš to oprostiti.

Izvor: Sportklub/Screenshot

Španski teniser Karlos Alkaraz braniće u nedelju titulu na Vimbldonu pošto je danas savladao Danila Medvedeva (3:1) nakon preokreta. To znači da će Alkaraz igrati za svoj četvrti grend slem, a već znamo da će u nedelju za protivnika imati Novaka Đokovića ili Lorenca Musetija koji trenutno igraju drugi meč polufinala.

Očekivano je da ko god od njih dvojice bude u finalu, engleska publika na Vimbldonu će opet navijati za Karlosa Alkaraza. Ali, zamalo da Španac tu kartu sebi "oduzme". S obzirom na to da će istog dana Engleska i Španija igrati finale Evropskog prvenstva, Alkaraz se malo zaboravio, pa je "pecnuo" navijače na Vimbldonu i morao je čak i da se izvinjava pošto je publika odmah morala da reaguje kada je najavio pobjedu...

"Biće to dobar dan za sve Špance... Nisam rekao da će Španije pobediti, rekao sam da će biti zabavan dan. Čeka me težak meč, biće sigurno dobar tenis, pogledaću i Novaka i Musetija", karakteristično se nasmijao Alkaraz, pokušavajući da se "opravda" navijačima koji će svakako biti uz njega.

Podsjetimo, upravo je publika na Vimbldonu prošle godine zdušno navijala za Karlosa Alkaraza protiv Novaka Đokovića, dok je ove godine Nole imao već negativno iskustvo sa publikom.