Ostali sportovi

JOKARA, SVE TI JE DOGOVORENO! Đoković na Vimbldonu "sredio" pojačanje za Denver?

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić želi Rasela Vestbruka, a baš je Novak Đoković imao čast da porazgovara sa njim za vrijeme Vimbldona.

Izvor: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković fotografisao se sa stotinama ljudi do sada na Vimbldonu, a mnogi od onih koji su ga zaustavili bile su i poznate ličnosti, međutim jedno ime je posebno privuklo pažnju. Novak se fotografisao sa košarkašem Raselom Vestbrukom koji je došao u London da gleda Vimbldon. 

Pogledajte fotografiju koja je okačena na zvaničnom Tviteru turnira, a na kojoj se čini i da su "razmijenili" poklone - specijalnu flašu i dres:

Ono što je posebno zainteresovalo navijače je što se sve odvija u trenucima dok Nikola Jokić radi sve na tome da Rasel Vestbruk postane njegov saigrač u Denveru, tako da je i od svog rukovodstva tražio da se mnogo više angažuju. Pošto znamo da su Nolvak i Jokić dobri prijatelji, možda je i teniser kazao "koju lijepu" o Somborcu i igranju za Denver, pa bi na taj način možda mogao da ubijedi nekadašnjeg MVP-a da se preseli u Kolorado.

Vestbruk je inače nekadašnji igrač Oklahome, Hjustona, Vašingtona i Lejkersa, dok je trenutno član Klipersa, međutim naginje ka odlasku ovog ljeta.