Ostali sportovi

"NE DIRAJTE MEDVEDA, KAD ĆETE DA SHVATITE?" Kirjos o Novaku i publici: Ponovo su to uradili!

Autor Nikola Lalović

Nika Kirjosa je izuzetno zabavila situacija sa Novakom Đokovićem i publikom na Vimbldonu.

Izvor: Profimedia

"Laaaakuuuu nooooć, laaaakuuuu nooooć hahahah", napisao je očigledno oduševljeni Nik Kirjos na tviteru nakon meča Novaka Đokovića, očigledno veoma zabavljen govorom srpskog tenisera posle meča sa Holgerom Runeom. 

Srpski teniser je u drugom setu "zaratio" sa publikom koja nije prestajala da viče "Ruuuneee" i da ga tako dekoncentriše. To je prema Novakovom mišljenju bio način da zapravo prikriveni napad, Ne misle tako svi...

"Oni su navijali, nisu mu zviždali, nisu", rekla je novinarka posle ovog meča intervjuišući Nika Kirjosa, sa čim se on složio. Ipak, poručio je svima da "ne zadirkuju medveda". Kako kaže, Novaku dodatna motivacija nije potrebna.

"Ne, nisu, ali ja mislim da publika širom svijeta mora da shvati da Novaku ne treba motiv da igra bolje. On je motivisan, jedan je od najboljih igrača na svijetu. Iznova i izova publika pokušava da zadirkuje medveda, Ponovo su to uradili sa Novakom. Počeo je da igra nevjerovatan tenis. Neko će reći da u je to bio prvi veliki test. Holger Rune u četvrtom kolu i mislim da je odgovorio na sva pitanja", rekao je Kirjos pored Centralnog terena. 

Novak će u narednom kolu igrati sa Aleksom De Minorom koji se mučuo sa povredom na kraju svog meča sa Arturom Filsom, a posle duela sa Runeom srpski teniser je rekao: "Svi navijačima koji imaju respekt hvala što su došli ovdje, njima čestitam iz dubine srca i duše. A svim onima koji su odabrali da me ne poštuju želim dooobroo veče. Laaakuuu noooć. Laaakuuuu noooć, laakuuu nooooć".