Ostali sportovi

ZAVRŠEN TURNIR 3X3 BAR OPEN 2K24 QUEST SHOP

Autor Anđela Vukčević

3x3 Bar Open 2k24 turnir, sa bogatim nagradnim fondom, 6. i 7. jula na šetalištu Kralja Nikole okupio je 12 ekipa iz Crne Gore

Izvor: Five Group

3x3 Montenegro LOB Tour 2K24, pored novčane nagrade, u saradnji sa MTS Streetballomučesnicima nudi mogućnost plasiranja na Amsterdam Masters. Tako je u Baru proteklog vikenda, na prvom od četiri Quest stop-a, atmosfera bila na vrhuncu. U velikom finalu, protiv ekipe Zabjelo Kodio, pobjedu je ostvarila ekipa Wolves MTS 3X3 iz Srbije.

3x3 Bar Open 2k24 turnir, sa bogatim nagradnim fondom, 6. i 7. jula na šetalištu Kralja Nikole okupio je 12 ekipa iz Crne Gore i Srbije. Pored nagradnog fonda od 2000 eura, prvoplasirana ekipa izborila je plasman na završnom 3x3 Podgorica LOB Top8 Quest turniru, čiji će pobjednik nastupiti na Amsterdam Masters-u.
Prvog dana događaja, 18 ekipa je učestvovalo na 3x3 Bar Open 2k24 kvalifikacionom turniru, sa kojeg su u glavnu fazu takmičenja plasman izborile ekipe ZDR, Popular, Nani Prom Cetinje i Dežurni Krivci.
Prvo mjesto u velikom finalu protiv ekipe Zabjelo Kodio, rezultatom 16:13, izborila je gostujuća ekipa Wolves MTS 3X3 iz Srbije, čiji sastav čine Đuro Dautović, Novak Gole, Nikola Lazić i Minja Todorović. Pored novčane nagrade od 1400 eura, Wolves-i su se plasirali na 3x3
Podgorica LOB Top8 Quest turnir, čiji će pobjednik nastupiti na Amsterdam Masters-u. Za Zabjelo Kodio ekipu iz Podgorice nastupili su Dragoje Đoković, Miljan Marinović, Vaso Popović i Stefan Vlahović. Oni su osvojili novčanu nagradu u iznosu od 500 eura, završivši takmičenje kao drugoplasirana ekipa u izuzetno teškom finalu, nakon što se Marinović povrijedio u polufinalnom meču.

Izvor: Bucko


Pored uzbudljivih mečeva na šetalištu Kralja Nikole u Baru, imali smo priliku da uživamo u takmičenju u zakucavanju, za koje je nagradni fond iznosio 50 eura i 50 eura Free bet-a od kompanije LOB, koje je osvojio Ilija Popović iz ekipe Krokodil. Njemu se suprotstavio Pavle Jovićević, koji je nastupio za ekipu Cetinje.
Takmičenje u šutiranju trojki, kao najprecizniji, osvojio je Željko Matanović, koji je nastupio za ekipu Termosistem, čime je osvojio nagradu u iznosu od 50 eura i 50 eura Free bet-a od kompanije LOB.
Turnir je, uz prikladan govor, proglasio otvorenim predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, nakon čega je na terenu odigrana revijalna utakmica u kojoj je i sam učestvovao. Pored predsjednika Opštine, u revijalnom meču su učestvovali: Mihailo Vukić, Alen Đeljošević, Čejović Marko, Suad Hodžić i Dino Lavrović.
Pred veliko finale, publika je imala priliku da uživa u izvedbi Folklornog ansambla “Rumija”. 
3x3 Montenegro LOB Tour 2K24 road to Amsterdam Master by Mazda 26. i 27. jula organizujedrugi Quest stop, ovog puta na Žabljaku!