REAKCIJA

"TO JE LAŽNA VIJEST!" Novak ovo nikada ne radi, ali je MORAO DA REAGUJE: Šta kupujem!?

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković se oglasio na Tviteru i pojasnio da ne kupuje teniski centar u Marbelji.

Izvor: Twitter/atptour/printscreen

Novak Đoković rijetko se oglašava na društvenim mrežama kako bi komentarisao vijesti koje svakodnevno pristižu o njemu, međutim ovoga puta je morao da reaguje. Razlog je informacija koja je stigla iz Španije da je Nole u pregovorima da kupi napušteni teniski centar legendarnog Manola Santane u Marbelji, a iako je to vijest koja nije imala prevelikog odjeka u javnosti - srpski as je želio da pojasni da je to potpuna izmišljotina.

"Lažna vijest...", bilo je sve što je Đoković napisao na svom Tviteru citirajući članak u kome se navodi netačna informacija o njegovoj navodnoj zainteresovanosti za investiranje u Marbelji, što nam možda govori i da je Noletu dosta laži i da bi u budućnosti mogao i češće da reaguje.

Lažnu vijest je inače objavila španska radio stanica "Antena 3", a u tekstu se navodi da je Novak pregovarao sa udovicom Manola Santane, pošto je želio da obnovi napušteni teniski centar. Podsjetimo, Manolo Santana je legendarni španski teniser koji je preminuo prije dvije godine.


Inače, Novak Đoković ima vilu u Marbelji i trenutno je u ovom španskom odmaralištu sa svojom porodicom, gdje se oporavlja od naporne teniske sezone, jedne od najuspešnijih u njegovoj karijeri. Osvojio je tri grend slema tokom 2023. godine, a malo je falilo da dođe i do "kalendarskog slema" da ga Karlos Alkaraz nije zaustavio u finalu Vimbldona. Na sve to, osvojio je i masterse u Sinsinatiju i Parizu, kao i završni masters u Torinu.