Zaslužio si!

NOVAK UHVAĆEN, SLAVIO PRED MEČ UZ VINO I ITALIJANSKE SPECIJALITETE: Ovo je večera šampiona, morao je da zalije!

Autor Nikola Lalović

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković iskoristio je veče pred meč sa Janikom Sinerom da se malo opusti i uz vino proslavi uspjeh.

Izvor: Instagram/screenshot/djokernole

Novak Đoković je trenutno u Torinu gdje je nakon prvog kola grupne faze završnog mastersa uspio da osigura čelnu poziciju na kraju ove godine. Zatim je uslijedio poraz od Janika Sinera u dramatičnom meču, a poslednji duel odigraće srpski teniser sa Hubertom Hurhačem. Poljakom koji je kao rezerva zamijenio Stefanosa Cicipasa na ovom turniru za poslednji meč. 

Pred meč sa Janikom Sinerom dobio je Novak trofej za najboljeg tenisera sveta u 2023. godini, a prije toga smo ga vidjeli kako pleše pobjednički ples. Nakon dodjele nagrade otišao je u grad i tamo je uhvaćen kako večera. Italijanski mediji nisu propustili da mu zavire u tanjir.

Navodi se da je večerao u jako poznatom restoranu u centru grada nekoliko desetina metara od hotela u kome je odsjeo. Kako navode kao glavno jelo izabrao je njoke od artičoke, uz to je imao salatu, a da se zasladi sve je ispratio kremom od bundeve. Uz to je uzeo čašu čuvenog "Barolo" vina, jedne od najpoznatijih sorti vina koja je ponos sjevera Italije. Ako ste se pitali šta je večera šampiona - sada znate.