Ostali sportovi

IMAM PROBLEM DA SE BRZO SKINEM: Bivša supruga tenisera otkrila šta je obara sa nogu kod suprotnog pola!

Autor Marina Periškić

Bivša supruga popularnog tenisera Felisijana Lopeza, Alba Carišo glavna je tema medija zbog svojih provokativnih izjava.

Izvor: Instagram/albacarrillooficial

Bivši teniser Felisijano Lopez osvojio je sedam titula i dobacio najviše do 12. mesta na ATP listi, a od profesionalne karijere zaradio je 19.000.000. evra. Njegovo ime je ponovo u centru pažnje, nakon što je njegova bivša supruga, manekenka Alba Carišo progovorila o nedostacima kod suprotnog pola.

Atraktivna manekenka bila je u braku sa teniserom od 2015. do 2017. godine, a sada je odlučila da otvoreno priča o svom intimnom životu. "Loša stvar je ako dopustite sebi da budete u vezi s nekim samo zato što ne možete da birate. Problem je u tome što obično nema čvrstih stvari, barem kod muškaraca na koje sam ja nailazila", rekla je Carišo.

Manekenka je otkrila i koje stvari joj najviše smetaju u današnjim odnosima. "Imam problem da brzo raširim noge", otkrila je Alba pa je dodala da su za odnos sa njom dovoljni parfem, zanimljiv razgovor i muškarac koji plaća ceo račun na dejtu. S obzirom da je trenutno slobodna, manekenka je posavetovala sve žene treba da vode računa o sebi.

"Bitno je da se sviđaš sebi, da ne bi morala da budeš sa nekim zbog osećaja pripadnosti. Dakle, prazninu koju osećate popunjavate sami sa sobom, a ne sa muškarcima", poručila je Alba, pa je dodala koliko ona izdvaja vremena da bi radila na sebi: "Počela sam da pišem master rad. Već sam umorna od dokazivanja i od toga da moram da pričam o svom životu. Sada mi je želja da se razvijam kao intelektualac", završila je Carišo.

BONUS VIDEO: