Ostali sportovi

HVALIO SE VOZNIM PARKOM, PA GA OPLJAČKALI: Bokseru ukraden luksuzni Mercedes!

Autor Marina Periškić

Kovalevu ukraden Mercedes, nakon što se hvalio koliko automobila ima u svom posjedu.

Izvor: YouTube/HBOBoxing

Bivši prvak svijeta ruski bokser Sergej Kovalev (40) ponovo prolazi kroz pakao u Sjedinjenim Američkim Državama. Prvo je ostao bez deset miliona dolara zbog loših investicija, a sada mu je ukraden skupocjeni Mercedes G klase.. Iako je godinama uzimao titule poluteških kategorija i uzeo veliko bogatstvo ipak nema sreće kada je riječ o životu u ovoj državi.

"Jutro nije dobro počelo. Kao što vidite, nešto nedostaje. Svi drugi automobili su tu, ali nedostaje moj Mercedes. Umjesto mog Gelendvagena stoji drugi džip, policijski. Da skratim priču. Šokiran sam svime što se desilo. Nažalost, automobil više nismo u mogućnosti da pronađemo jer su lopovi dobro znali šta da rade", poručio je poznati ruski bokser.

Da situacija bude još gora, Kovalev je već izgubio ogroman novac tako što je imao pogrešne investicije. "Izgubio sam 10 miliona dolara. Uspjeh u boksu mi je donio velik novac i izgubio sam glavu. Nisam bio spreman za to. Mnogi lažni prijatelji su se zalijepili za mene s interesantnim poslovnim projektima. Ja sam naravno pristao investirati i na kraju sam shvatio da su mi pričali bajke", počeo je Rus. 

"Poslednji posao u koji sam investirao veću količinu novca je farma kanabisa, koji se završio gubitkom novca, prijatelja i partnera. Sad sam odlučio da ću ići na finansijske kurseve, kako me ne bi ponovo prevarili", rekao bivši borac.

Poznati Razbijač je višestruki prvak svijeta, u profesionalnoj karijeri slavio u 35 borbi, imao je samo četiri poraza i jedan nerešen meč.