Ostali sportovi

SVI PRIČAJU O NOVOM NADALOVOM SNIMKU! Posle izjave o Alkarazu, evo šta radi pred kamerama (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Rafael Nadal ponovo je počeo da trenira.

Izvor: Instagram/screenshot/Rafael Nadal

Rafael Nadal (37) najavio je da će naredna sezona biti njegova poslednja u karijeri. Zbog konstantnih problema sa povredama, operacijom i svim stvarima koje su mu se dogodile rešio je da "ostavi reket" 2024. godine. Trenutno je u periodu oporavka i počeo je polako i sa ozbiljnijim treninzima.

Na svom Instagramu objavio je kratak snimak na kom se vidi da trenira i da se koliko-toliko kreće po terenu. Deluje da je počeo da trenira sve opuštenije i da polako hvata zalet za novu sezonu. Neki su spekulisali da bi igrao možda i u finalu Dejvis kupa u novembru, ali se Španci za to nisu kvalifikovali.

Dok čeka da se vrati na teren, Rafa hvali svog sunarodnika Karlosa Alkaraza i priznaje da mu je želja da sa njim igra u dublu na Olimpijskim igrama u Parizu dogodine. "Alkaraz je do skoro bio broj jedan na svetu. Iako je jako mlad već sada mu je praktično jedini rival Novak Đoković. On je jedan korak ispred svih. Moj osećaj ovako sa strane je da kada on igra, većina gemova zavisi samo od njega. Tako je u 90 odsto slučajeva, Nisam iznenađen onim što je uradio na Vimbldonu", otkrio je Nadal.

BONUS VIDEO: