Lepo...

ŽELJKO NOSI "ČUKU" OD 55.000 EVRA?! Obradović ima novog ljubimca - zasijao na ruci slavngo trenera! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Trofejni trener između dve sezone promenio sat, a to su odmah primetili navijači i specijalizovane stranice koje se bave časovnicima.

Izvor: MN Press

Nova sezona, novi detalj na ruci trenera Partizana Željka Obradovića! Nakon uspeha u finišu prethodne takmičarske godine i osvajanja ABA lige, najtrofejniji evropski trener počastio se novim satom, pa je tokom pripremnog perioda na njegovog ruci uočen novi ljubimac. Na meču protiv Fuenlabrade u Beogradu, kao i na Superkupu ABA lige u Podgorici, Obradović je na ruci imao prelepi i skupoceni Roleksov model!

Kako navodi Instagram profil specijalizovan za luksuzne satove, trofejni trener je svojoj kolekciji pridodao Roleksov model iz kolekcije Dejtona, čija je vrednost oko 55.000 evra! Trener Partizana, inače, stalno vodi mečeve sa satom na rukama, a primetno je između dve sezone napravio promenu pošto se na starijim slikama vide drugačiji modeli na njegovoj ruci.

"Nakon uspešne sezone sa KK Partizanom, trener crno-belih ne svojoj kolekciji pridodao jednu prelepu Daytonu. U pitanju je Rolex Daytona ref. 116509 sa plavim brojčanikom, proizvedena u belom zlatu prečnika 40mm. Ona je zajedno u paru sa referencom 116508 Emerald Green predstavljena 2016. godine i povučena iz proizvodnje 2023. Za tih sedam godina nije uspela da postane popularnija od modela u žutom zlatu", navodi se na Instagram profilu "sat_na_ruci". Pogledajte tu objavu:

Na ovom Instagram profilu navodi se da je tržišna cena ovakvog modela oko 55.000 evra, ali podaci sa interneta kažu da mogu da se nađu i jeftinije. Na sajtu "Bob's Watches" navodi se kako je cena modela sa plavim brojčanikom 41.600 dolara, što je nešto manje od 40.000 evra. Upravo takav model ima najtrofejniji evropski trener i devetostruki osvajač evropske titule u klupskoj košarci.

Drugi specijalizovani sajtovi navode da ovakav model sata dugo "drži" cenu i da se polovni primerci, čak i nekoliko godina nakon što su se prvi put našli na tržištu, mogu da koštaju pravo bogatstvo. Navodno, ovakav polovan sat takođe košta nekoliko desetina hiljada evra.

BONUS VIDEO: